Tekniikkakeskustelut > Matkailuautot

Matkailuauton vuokraaminen?

(1/1)

palsternakka:
Eli mitä pitää huomioida jos meinaa laittaa vuokralle omaa autoa? Ja kannattaako se? Kuinka kalliit on vakuutukset jne..

vippe:

--- Lainaus käyttäjältä: palsternakka - 21.03.2011     kello on 21:07 ---Eli mitä pitää huomioida jos meinaa laittaa vuokralle omaa autoa? Ja kannattaako se? Kuinka kalliit on vakuutukset jne..

--- Lainaus päättyy ---
En kyl alkais vuokrailemaan..siin ä ei ikinä ole mitään niin rikastuttavaa että kannattais.
Hermot on ain riekaleina kun et tiiä missä kunnossa kulkine tulee takas JOS tulee..

JPVäisänen:
Itse "vuokrasin" autoa viimekesänä työkavereille ja porukoille jotka on täällä samassa firmassa töissä ja kokemukset oli positiiviset.Varmis tin vakuutusyhtiöstä ja siellä sanottiin että ihan tavallinen kaskovakuutus riittää. Yli kuukauden yhtämittainen vuorkaaminen edellyttikin sitten eri vakuutusta mutta  tavallisella mentiin.
Jos itellä olis uus tai uuden karhea auto en sitä vuokrais etes työkavereille mutta kun tuo vanha vekotin kelpasi niin siitä vaan..saihan vähän käyttökustannuksia pois.

Ossi66:
Kannattaa soittaa ensin vakuutusyhtiöön ja selvittää sieltä vakuutukset ja hinnat. Petosvakuutus on tärkein ja sitä ei välttämättä anneta yksityiselle vuokraajalle.

Jos auton vuokraaja väärentää auton paperit ja myy sen eteenpäin, tapahtuma ei ole varkaus tai luvaton käyttöönotto vaan petos ja korvauksia saa hakea oikeuden kautta pitkän kaavan mukaan. Vaikka oikeus määräisikin korvaamaan, tekijä on todennäköisesti ulosotossa varaton.

Jos et saa autolle petosvakuutusta, unohda koko homma.

sipu:
meitin kamuset vuokraavat asuntoautoja ja kannattaa lukea todella tarkkaan ne pienetkin txt vakuutuspapruist  ,jot sit kun haet korvauksia saattaa olla ,et ei ne tulekkaan täysin korvattuna ...heillä jo muutaman kerran käynyt niin et vuokralainen vetänyt sillan alta tuolaisen korkean hyttimallisen auton  :(..kattohan siin ain sit rullaantuu ,kuin sardiinipurkki ...ja nyt olivat ne heitin säännöt muuttuneet niin ,ettei sitä kokonaan sit korvattukkaan vaan tappiot kärsi vuokralleantaja ...tai ainakin sit kandee tehdä niin  kovat säännöt mustaa valkosel ,et jos rypyttää auton jostain kohtia niin korvaa vuokralainen sen itse sit  kans ..itse olen huomannut , kun joskus lainasimme vaunua , et ei se lainas koskaan paremmas kunnos takasin tullu vaan ihan päin vastoin ... jokku nippeli ain rikki  :(

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View