Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Kovaseinäinen teltta

<< < (2/2)

JPVäisänen:

--- Lainaus käyttäjältä: AV64 - 31.01.2011     kello 15:01 ---onhan se purettavissa osiin jos luit tarkasti westbox:sin sivuilta?!

--- Lainaus päättyy ---
Tottahan minä sen luin muttei sielä kerrottu kuin pieniin palasiin sen saa.Eikä sitä paljonko tommonen hökötys painaa.Tuskin tulee koskaan ostettua tommosta mutta kunhan muuten puin ajatukset kysymykseksi tänne :)

AV64:

--- Lainaus käyttäjältä: KaljupääVaanari - 31.01.2011     kello 15:24 ---Tottahan minä sen luin muttei sielä kerrottu kuin pieniin palasiin sen saa.Eikä sitä paljonko tommonen hökötys painaa.Tuskin tulee koskaan ostettua tommosta mutta kunhan muuten puin ajatukset kysymykseksi tänne :)

--- Lainaus päättyy ---
Sehän on pääsääntöisesti tarkoitettu kausipaikalle,seinät ja katto nehän on yksittäisiä elementtejä,juu vaikee kuljettaa mukana.Helppo lähtee vaunun tai auton kanssa pois jos lähtee reissuun.

sipu:
AV onko moiseen kuumetta ? kivalt näytti eikä ois niin tarkkaa varmaankaan tuon lumenkaan suhteen , jos sitä on siin päällä hitusen niinkuin teltta taas ei paljoakaan kestä lunta katollaan ...

AV64:

--- Lainaus käyttäjältä: sipu - 27.04.2011     kello 10:03 ---AV onko moiseen kuumetta ? kivalt näytti eikä ois niin tarkkaa varmaankaan tuon lumenkaan suhteen , jos sitä on siin päällä hitusen niinkuin teltta taas ei paljoakaan kestä lunta katollaan ...

--- Lainaus päättyy ---
Ehkä ehkäpä ei, katsotaan?

krtek:
Tuo näyttää vähän samanlaiselta ratkaisulta kuin Aula-Caravanin Caravanlobby, se on kanssa "kovaseinäinen etuteltta" varmaan ihan mukava varsinkin talvella kausipaikalle mutta ei käsitykseni mukaan matkakäyttöön.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta