Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Viro ja Saarenmaa

(1/8) > >>

harrastelija:
Kutkuttelisi ajatus lähteä vaunun kanssa Viroon lomalla. Tuli jokunen vuosi sitten käytyä mm. Haapsalussa ja Pärnussa autolla ilman vaunua ja ihan mukavalta matkailumaalta Viro vaikutti.

Nyt lähinnä kiinnostaa että kannattaako ison vaunun kanssa lähteä Saarenmaalle? Millainen se lauttayhteys on sinne?
Varmaan siellä on jokunen forumin lukijakin käynyt. Mitä kannattaa huomoida, suosituksia ja varoituksia?

JeanS:
Olisi itsellänikin ajatus lähteä Viroon vaunulla pariksi viikoksi kiertelemään.
Kiinnostaisi kovasti kuulla, jos jollain olisi tietoa miten hyvin Virosta löytyy leirintäalueita ja miten niihin mahtuu näin lomakaudella.
Jostain luin, että Pärnuun leirintäalueelle kannattaisi varata ennakkoon paikka, koska siellä on mahdollisesti niin täyttä. Onko tilanne tosiaan yleensä tuo?
Löytyykö netistä viron leirintäalueista jokin opas? Itse en löytännyt kuin noin kymmenen alueen tiedot. Onko siellä noin vähän leirintäalueita?
Kaikki muutkin vinkit Viron matkaajilta ovat tervetulleita "viro noviisille".

kahtaenvaihda:
Saarenmaalle ajaa 1 tai 2 lauttaa liikennetilanteesta riippuen. Matka ei ole pitkä eikä odotus kestä kauaa. Tietenkin kannattaa välttää perjantai iltoja ylityksessä. Tällöin voi olla ruuhkaa enemmän.

seppoko:
Katselepa tuosta http://goo.gl/maps/xFW0Q linkistä, jonka eräs nimimerkki on laittanut tuonne linkkikirjastoon.

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: kahtaenvaihda - 23.06.2014     kello 20:42 ---Saarenmaalle ajaa 1 tai 2 lauttaa liikennetilanteesta riippuen. Matka ei ole pitkä eikä odotus kestä kauaa. Tietenkin kannattaa välttää perjantai iltoja ylityksessä. Tällöin voi olla ruuhkaa enemmän.

--- Lainaus päättyy ---

Kaksi lauttaa ajaa ja joskus 90 luvulla kun käytiin niin toiseen ei esim. linja-autoja eikä yhdistelmiä pystynyt lastaamaan koska rampit raapaisi alustaa. Tämä siis vanhaa tietoa ja tilanne luultavasti toinen nykyään. Yhden vuoron verran jouduttiin odottelemaan pääsyä saariin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta