Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Hampurin stellplatz

(1/2) > >>

MatsOnni:
Tuolla oon Hampurissa ollut: www.wohnmobilhafen-hamburg.de   Erittäin hyvät yhteydet keskustaan, metro 200m ja kävelläkin jaksaa, pyörällä helppo. Ympäristö ei ihan viihtyisimmästä päästä. Siksipä kysyn että onko kukaan ollut vaikkapa täällä: Wohnmobilplatz Hamburg-Hafen-Musical tai joku muu viihtyisä paikka hyvän ja nopean yhteyden päässä keskustasta?

seppoko:
En ole enää käyttänyt Hampurissa Stellplatzia kun satamasta lopetti. Mutta tuollahan http://www.hamburg.de/anreise-unterkunft/2055916/wohnmobile.html noita on useita valittavaksi asti.

Luonnikasta reissua.

MatsOnni:
Juups, onhan noita! Bord Atlasta tässä juuri selaan, mutta ajattelin että käytännön kokemukset on parempia kuin luettelot. Heti kohta toisaalta eihän sinne asumaan mennä että siinä mielessä ei niin suurta merkitystä.

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: MatsOnni - 23.04.2012     kello 15:50 ---.. toisaalta eihän sinne asumaan mennä että siinä mielessä ei niin suurta merkitystä.

--- Lainaus päättyy ---
Jeps. Jotenki nuo ovat "se meidän juttu" - yleensä kaupungin kupeessa. Hyvin rauhallisia; auto naapurit - tosin liikenteen hälyä voi kantautua.

Sopii ruutukaavat "mattimyöhäsille" kun leirintäalueelle tulo yhden yön takia myöhään on vähän muita häiritsevää. Hinnoittelu on noissa kohtuullista/edullista

Alan:
Tarkoitus on nyt harjoitella... mutta on Hampurin satamassa 24 h parkki, tai oli toissa syksynä. Kun ajelee rantakatua kaikkien satamaravintoloiden sun muiden turistijuttujen ohi, niin pian vasemmalla. Huono ohje... mutta antanee suuntaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta