Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Matka Saksaan, pitikö olla päästötarra autossa?

(1/3) > >>

LMC-99:
Kuinkas se nyt menikään, kun tässä ollaan hiukan oltu puheissa perheen kanssa jos käytäis ensikesänä saksassa, niin pitikö autossa olla päästötarra?

Ja jos tarvitaan niin kannataako se tilata (mistä) ja vai onko vaivattomampi tapa olemassa.

Ja oliko muita rajoitteita joita tässä sunnittelu vaiheessa tulisi ottaa kenties huomioon..kahdella kotimaisella kaasupullolla selviää, oletan, kuis koirien kanssa rotkotukset kyllä ok.

Laivamatkan aijon tilata jo lähiaikoina Viroon, mutta takaisin tulo ajankohta on avoin sekä tulosuunta, joten se jää myöhemmäksi.

kimi:
Ei sinua saksan rajalla pysäytetä jos merkkiä ei ole. Isompien kaupunkien keskustat on alueita joissa tuon tarran tarvitsee ja se maksaa muutaman euron hankkia. Netin kautta luokkaa 5. Haulla lisää tietoa ja Autoliiton sivuilla.

LMC-99:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi -  9.04.2012     kello 18:18 ---Ei sinua saksan rajalla pysäytetä jos merkkiä ei ole. Isompien kaupunkien keskustat on alueita joissa tuon tarran tarvitsee ja se maksaa muutaman euron hankkia. Netin kautta luokkaa 5. Haulla lisää tietoa ja Autoliiton sivuilla.

--- Lainaus päättyy ---

OK..

MatsOnni:
Jos aiot isompien kaupunkien keskustaan niin vyöhyketarra kannattaa hankkia. Esim. Berliinissä asiallinen stellplatz on vihreänvyöhykkeen sisällä. Saat tarran Saksasta vaikkapa Dekran konttoreista tai ennakkoon tilaamalla esim. tuosta: http://www.dekra.de/en/4449 Viime vuonna maksoi vajaat 15 euroa ja tuli nopeasti.

seppoko:
Minut opastettiin paikalliseen katsastuskonttoriin, missä vei n. puoli tuntia plaketin saanti hintaan 5€. Aikaa meni, kun piti odottaa edellien työ loppuun ja sitten vaati hieman puhelintyötä inssiltä(?).


Mutta nyt on vihreä plaketti tuulilasissa.

Mutta jos et mene isompien kaupunkien keskustoihin, niin et tarvitse sellaista. Minulla se on enemmänkin matkamuistona.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta