Tekniikkakeskustelut > Katsastus

Sun Katsastuksen kysely

<< < (2/2)

Freemmanni:

--- Lainaus käyttäjältä: kaitsute - 27.01.2011     kello 17:22 ---Tuo ois ajamisen arvoinen asia. Jos asiakas tuntee tulleensa epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi, niin voisi toisella konttorilla saada toisenlaisen näkökulman jälkinäytön syyn tarpeellisuudesta.

--- Lainaus päättyy ---

Jostain jäi mieleen, että näiden korjaamokatsastusten hylkäämisistä voisi käydä hakemassa lausuntoa varsinaisilta katsastuskonttoreilta. Sekin aika erikoinen menetelmä, kun ne kuitenkin kilpailee keskenään ja varmaan nokitteleekin. Valistunut asiakas kyllä nopeasti löytää itselleen parhaan kanavan ja korjaamoidenhan pitää myös tehdä ja pitää erillään katsastustoimi. Niillekin asiakkaille, jotka tulee vaan katsastukseen.

Monessa maassa katsastukset on pakollisia vain joka toinen vuosi. Pitäisi saada museoajoneuvojen lisäksi myös virallisesti "harrasteajoneuvo"- status käyttöön. Eräänäkin vuonna yhteen harrasteautoon tuli katsastusten välillä 200 km mittariin. No, se oli oma moka kun menin yhtä päivää liian aikaisin konttorille. Eli seuraavana päivänä olis saannu "uuden, pitkän leiman" ( siis ehkä ajoa olisi tullut sitten 1000 km). Olen paria harrasteautoa katsastanut pitkään ihan tarkoituksella vain joka toinen v kun rekisterinumero päättyy 8:iin. Silloin voi heinäkuussa ottaa taas käyttöön talviseisonnan jälkeen. 7 olisi ehkä paras loppunumero noille vanhoille, nyt on 3 jotka päättyy 8:iin.

kaitsute:

--- Lainaus käyttäjältä: Freemanni - 27.01.2011     kello 18:20 ---J Eräänäkin vuonna yhteen harrasteautoon tuli katsastusten välillä 200 km mittariin.

--- Lainaus päättyy ---

Mulla tuli vara-autoon 5 km, eli konttorille ja takaisin kotiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta