Tekniikkakeskustelut > Katsastus

Sun Katsastuksen kysely

(1/2) > >>

99:
Viestin välittäjänä tuon seuraavan näytille:

Kaiken kaikkeaan on hienoa, että saimme aikaan katsastusuudistuksen. Saimme oikeastaan aikaan isomman muutoksen kuin pidimme edes mahdollisena. Muutama asia kuitenkin askarruttaa uuteen lakiin saamassamme muutoksessa. Ensinnäkin hintataso tuskin tulee merkittävästi muuttumaan ilman autoilijoiden omaa liikenneturvapalvelua, koska korjaamotkin ovat voittoa maksimoivia yrityksiä. Samaan aikaan myös kapasiteetti tulee lisääntymään eli tehokkuus laskee edelleen nykyisestä alle 40 % käyttöasteesta. Tällä on taipumusta nostaa hintoja. Toiseksi Trafi kertoi muutama viikko sitten, että katsastusten taso on laskenut hälyttävästi jo nyt. Tätä kehitystä ei auta se, että Suomen autokorjaamoista 70 % eli 1400 korjaamoa, miettii katsastuspisteen perustamista. Jos näistä 300 loppujen lopuksi perustaa katsastuspalvelun, nousee Suomen katsastusasemien määrä lähes 100 % yli 600 katsastuspisteen. Tästä syntyy Trafille mielenkiintoinen valvontatehtävä. Tällaisesta joukosta väkisinkin tulee varsin kirjava monessa mielessä.

Olen sitä mieltä, että katsastuksen järjestämisessä autoilijoiden liikenneturvallisuuskonseptissa olisi ideaa edelleen. Tällöin voisimme itse rakentaa tiukan konseptin, jolla toimittaisiin ja jossa pyrittäisiin nollatoleranssiin teknisen vian aiheuttamien liikenneonnettomuuksien suhteen. Tähän jos vielä lisättäisiin ns. omakatsastaja mahdollisuus niin, uskoisin, että liikenneturvallisuutta voitaisiin parantaa entisestään. Katsotaan, miten kysely otetaan vastaan ja pääsemmekö uudelleen neuvottelupöytiin. Monta asiaa on jo valmiina mietitty, jos autoilijoiden oman liikenneturvallisuuspalvelu päätetään toteuttaa. Välttämättä me emme korjaamoja tarvitse yhteistyökumppaneiksi mutta järkevää se olisi. Monenlaisia mahdollisuuksia toivottavasti aukeaa, jos kyselyn tulokset näitä ajatuksia tukevat.

Osallistukaa siis kyselyyn alla olevasta linkistä ja katsotaan, mitä saamme aikaan.
http://sunkatsastus.surveca.net/survey/2a1184d79e55f9bf202285608e455803d6fdc06b6.html
Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioikaa se selaimen osoiteriville hiiren avulla ja painakaa Enter.

Tämän linkin voi lähettää sähköpostin mukana kelle tahansa. Kaikki autoilijat voivat osallistua kyselyyn vaikka eivät olisikaan Sun Katsastuksen kannattajia, oikeastaan se olisi suotavaa.

Uudistunet Oy
Eero Grönroos
info@sunkatsastus.fi

Dorotea:
Sama näytti mulla olevan s-postissa.

sipu:
kyselyyn on vastattu eikä ollut vaikeaakaan ...nyt jään oottelemaan josko tähänkin käpykylään saatais oma katsuskonttori ... mut tuo kyl mietittyttää jos noit autoi korjaamolla voi katsastaa niin tehdäänkö niihin vikoja ,jotta saadaan hylkäämisiä / kautta niin sit hintaa sille katsastukselle , kun autoja korjaillaan ... ???

Roksis:
Pitäs saaha sekin muutos ettei tarvi jälkikatsastaa samassa paikassa missä korjausmääräys on annettu.

kaitsute:

--- Lainaus käyttäjältä: Roksis - 27.01.2011     kello 12:17 ---Pitäs saaha sekin muutos ettei tarvi jälkikatsastaa samassa paikassa missä korjausmääräys on annettu.

--- Lainaus päättyy ---

Tuo ois ajamisen arvoinen asia. Jos asiakas tuntee tulleensa epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi, niin voisi toisella konttorilla saada toisenlaisen näkökulman jälkinäytön syyn tarpeellisuudesta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta