Tekniikkakeskustelut > Matkailuautot

turbo

<< < (2/3) > >>

TsKo:

--- Lainaus käyttäjältä: RR - 24.09.2011     kello 20:30 ---Eikös joku motonet myy tarvikkeena silikonimutkia? Suorat pätkät putkesta ja kai siitä jotain muutakin kuin sanomista tulee.

Suomihan on ainakin puolillaan porukkaa joka virittelee autojaan. Jostainhan ne palikkansa hakee.

--- Lainaus päättyy ---

Joo löytyy monta paikkaa, kun laittaa googleen hakusanaksi esim silikonimutka.

Alkuperäisestä viestistä ei käy ilmi mihin kohtaan ahtoputkistoa osa tulee ja tuo lämpötilajuttu on hyvä huomioida jos letku tulee ahtimen ja välijäähdyttimen välille. Sinne vain silikonitavaraa tai metalliputkea.

niemeju:
Venepakoputki varmaan kestäisi kuumuuden ja paineen, muttei taida taipua vaadittaville mutkille: kokonaispituus n 700 mm, jossa yksi 90 ast ja kaksi n 20 ast mutkaa. Ulkohalkaisija on n 60 mm. Korjattu tilapäisesti sisääntyönnetyllä teräsputkenpätkällä ja letkunkiristimin, mutta pelkään prakausta muusta kohtaa. Valitettavsti en saa liitettyä kuvaa viestiin.

kaitsute:
Nuo mutkat saa tehtyä tavallisesta galvanoidusta (mustakin käy, kunhan maalaa ulkopuolelta) pakoputken mutkakappaleesta.

Loput veneen pakokaasuletkusta, jonka lämpötilankesto 120 astetta, (todellisuudessa tuplat) ja kiinnitys lokaletkulemmareilla. Lemmarit löytyy IKH, tai lähimmästä maatalouskaupasta puoli ilman.
Tavallisella lemmarilla ei tule kokemuksen mukaan pysymään.

Esim tuollainen:  http://www.salhydro.fi/fi/letkunkiristimet/yksipulttinen-tukeva-kiristin

Viemäs:
^ ehkä rosteri olisi paras ja ei irtoa moskaa, putken voit prässätä tarvittaessa soikeaksikkin.

kaitsute:

--- Lainaus käyttäjältä: Viemäs - 27.09.2011     kello 17:03 ---^ ehkä rosteri olisi paras ja ei irtoa moskaa, putken voit prässätä tarvittaessa soikeaksikkin.

--- Lainaus päättyy ---

Ahtoputkissa painepuolella on turbon ohivuodosta johtuva  öljykalvo, joten ei ruostu kuin ulkopuolelta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta