Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Italiaan 16.5 - 24.6.2012

<< < (2/40) > >>

Alan:
^

Ihan varmaan, kun tiedän.

Raamit lienee nyt Helsinki-Travemünde-Bergamo (Milanon itäpuolella, perhe lentää sinne)-Venetsia-Kroatian rantatie-Dubrovnik.

Takaisinpäin varmaan sisämaareittiä, lento Suomeen voisi olla Triestestä tai Wienistä, esimerkiksi.

88k5:
Ihan teknisenä yksityiskohtana kysyisin Alanilta, miten ihmeessä saatte lapsiperheenä "omaisuutenne" matkalaukkuihin ja koneeseen? Ja kulkeeko takatallissa Kroatian ajan matkalaukut turhan panttina.. Meinaan vaan kun meillä yleensä paikat tukossa tavaraa, ja kakaroillakin molemmilla 2 repullista leluja jne. (siis yhteensä 4 + joitain isompia). Ja meilläkin 2 korkeata vaatekapillista kledjuja ja kenkiä  :-\ Ei voisi kuvitellakaan, että a) voisi ottaa romppeet koneeseen, tai b) jättää ne toisten riesaksi (ei jäisi tiloja). Lisäksi pitäisi vaihtaa petivaatteet, peitot, tyynyt, lakanat, ruokatarvikkeet, jne.  ;D :)

Me viihdyttiin pitkään Vodice nimisessä kylässä Sibenikin lähellä, pitkät rantabulevardit. Kämppäri ihan keskustassa ja fillareilla liikku kätevästi, ja veneitä vuokrattavana vaihteluksi. Toinen mukava city-paikka oli Krk, Krk:n saarella. Kyllähän nuo village-tyyppiset kämppärit on ihan viihtyisiä (aikansa), mutta kun se kaikki elämä on vain aitojen sisäpuolella - toisella puolella karu luonto..

Alan:
Omaisuus tulee autossa kotiin, me lennetään. Pakolliset repussa, mahdollisesti tullaan pelkillä käsimatkatavaroilla. Tyhjät reput ei paljoa tilaa takatallissa vie.

Autolla matkaa jatkavat saavat omat kamansa varastoitua vaikka tyhjiksi jääviin kerrossänkyihin, ei pitäisi olla iso ongelma. Eikä ne kuitenkaan ole reissussa kuin reilun viikon, enintään kaksi.

----------------

Onko kukaan käynyt matkailuvälineellä Albaniassa? Tuossa viikonloppuna pohdiskelin mahdollisuutta ajella Dubrovnikista sinne ja mennä lautalla Durrësista yli Italiaan Bariin/Brindisiin, josta olisi helppo ajella vaikkapa Bergamoon paluulennolle. Napolin kautta tietysti.

Etuteltasta pitänee katsella, sieltä voisi vaikka jotain löytyäkin. Teiden kunto lähinnä kiinnostaa, ja se, löytyykö leirintäalueita. Vaan kerkeehän tässä.

Bavaria:
Tässä eräs varmaan parhaista tietopaketti sivuista matkailuautoilijalle.
Löytyy valtavat määrät niin öyn yli paikkoja kuin leirintä-alueita.
http://www.meinwomo.net/

Alan:
^

Kiitos. Pitää rekkautua tuonne ensi tilassa. Saapa saksantaitojakin vähän treenailtua samalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta