Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Italiaan 16.5 - 24.6.2012

<< < (34/40) > >>

Alan:
Vököstellään varjon alla Chiaialla, Napolin pitkällä rantakadulla, lounasta ketjupaikassa odotellen. Akvaario katseltiin, Euroopan vanhin. Lippu 1,50 e. :D

Alan:
Rainbow Magicland, Valmontone, Roomasta hiukan kaakkoon. +34 C, mutta onneksi paljon ilmastoituja tiloja. Viime yö meni "puskassa", kun lähellä ei ole alueita ainakaan kirjojen mukaan. Alueen oma camper parcheggio oli kiinni.

Tänään jos ajelisi vielä rannikolle reilusti Rooman tasolta pohjoiseen. Meinaa tulla lämpöistä. Viimeksi muuten satoi melkein 4 viikkoa sitten Itävallassa.

88k5:
Siellähän nautitaan kesästä  Thumb

Btw. mitens Hymeri on pelannut perhekäytössä?

Alan:
Aika ongelmitta on menty, vikaa on enemmän turhassa tavarassa mukana kuin auton tiloissa. Pikuremppaa tarvii tehdä, sääskioven karvatiiviste irtoaa, pikku vuoto vessasäiliön kannessa ja sellaista. Auto kulkee erittäin hyvin, mutta todennäköisesti 120 km/h vauhdissa kulutus on jo vähän turhan suuri.

Sijainti nyt pari päivää tämä: http://www.californiacampingvillage.com/en/index.asp . Jos kävisi vielä Luccassa ennen sunnuntain lentoa, ehkä Volterrassakin.

kuusaan.matti:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan - 14.06.2012     kello 20:28 ---Otettiin Vicon keskusaukiolla Camparisodat ja tyti toi pöydän koreaksi ihan milanolaiseen tapaan. Lasku kahdesta ja antimista ihan 6 euroa. Suomessa olisi ollut vähintään 20.

Meteli oli mieletön, kun Italia Kroatiaa vastaan maalin teki. :D

--- Lainaus päättyy ---

Oltiin Venetsiassa jollain ravintolakadulla silloin, ihan valtava huuto! Mahtava tunnelma ja isot äijät tanssi kadulla! :)

Mitenhän muuten meikän viesteihin en pääse vastaamaan, olenko lukinnut jotenkin, vai lienekö pää pehmennyt helteestä?

T  Unkarista Balaton järven rannalta m!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta