Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Italiaan 16.5 - 24.6.2012

<< < (33/40) > >>

kahtaenvaihda:
Onhan täällä campingejakin,olemme https://sites.google.com/site/caravancampingalbania/ Tuonne meistä etelään on mennyt liuta a-autoja. Taisivat mennä "puskaan", huomenna menemme sinne ja näkee mitä siellä on. Tulimme tänne vasta iltapäivällä ja ei vielä tarkempaa kuvaa maasta. Edullinen hintatasoltaan (halpa) , ystävällisiä ihmisiä. Kova rakennusbuumi päällä = keskeneräisiäkin taloja. Jopa iäksi keskeneräisiä. Tiet osittain aika huonoja täällä sivummassa. Päätie Kreikan rajalta Girokasteriin päin oli hyvä sen mitä ajoimme , ennenkuin käännyimme h****tin kapealle serpentiinitielle mitäpitkin tulimme vuoriston yli rannantuntumaan. Sarande iso ja vilkas paikka, Ksamil missä olemme pienehkö kaupunki. Vieressä halpoja sekä hyviä ravintoloita.
http://www.kampingpaemer.com/home/en on tunnettu Albanian camping, sinne ylihuomenna. Omassa ketjussa lisää.
Euro olisi käynyt kapakassa ainakin. Olin repinyt seinästä käytin sitä.

Alan:
Jäädään tänne Campaniaan vielä vököstelemään viikonloppuun saakka, kun on niin kuuma pohjoisempana. Sunnuntai-illaksi Rooman liepeille. Sijainti nyt Vico Equense, auto on naapurikylässä Seianossa. Oli eilen kovat bileet, pyhimyksen San Antonio padovalaisen vuosipäivä. Ihan hurja ilotulitus.

Alan:
Otettiin Vicon keskusaukiolla Camparisodat ja tyti toi pöydän koreaksi ihan milanolaiseen tapaan. Lasku kahdesta ja antimista ihan 6 euroa. Suomessa olisi ollut vähintään 20.

Meteli oli mieletön, kun Italia Kroatiaa vastaan maalin teki. :D

ihaa:
Onko sulla Alan lämpömittaria jääkaapissa, kuinka hyvin jääkaappi saa pidettyä ruoat viileänä noinkin pitkän ajan ilman sulattamista ja miten se ilmastointilaite pitää asunto-osan viileänä, eikös se ilmastointilaite ollut Dometicin pienempi malli ?

Alan:
Jääkaappi toimii täysin, jos alle +30 C. Sen jälkeen on hiukan lämpimämpi kuin +4C.

Ilmastointi toimii juuri pienen tehontarpeen vuoksi, kun yleisin sulakekoko on 4-6A. Kolmella ei pelaa, sellainen oli vain kerran. Teho siinäkin riittää noin kolmeenkymppiin, mutta ei sitä näin alkukesästä yöllä tarvi, täällä Campaniassa ei lainkaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta