Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Italiaan 16.5 - 24.6.2012

<< < (4/40) > >>

kahtaenvaihda:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan - 25.09.2011     kello 09:48 ---Mitenkäs kannattaa ajaa Bergamoon - ilmeisesti E43 Sveitsin itäreunaa ja Lichtensteinin läpi, ainakin näyttää suorimmalta. Eli Sveitsin vinjetti on ostettava. Ja taitaapa tuo motari koukata Saksasta tultaessa Itävallankin puolella, sinnekin sitten tarvii maksaa, jos ei kierrä
--- Lainaus päättyy ---
. Siitä kai paras mennä. Itävallan Vignette ei maksa paljon mitään. Sveitsin taas tarttee ostaa koko vuodeksi.

----------

--- Lainaus käyttäjältä: Alan - 25.09.2011     kello 09:48 ---Tuli tuota karttaa nyt katseltua tarkemminkin, 2002 ajeltiin Pohjois-Italiasta Reschenpassia Itävallan ja Sveitsin rajamaille ja käytiin Samnaun verovapaalla alueella Sveitsin puolella. Oli halpaa ainakin alkoholi; tarkoitus oli ostaa viinaa, mutta valkoista 80% rommiviinaa se olikin. Melko riittoisaa, colan kanssa pystyi juomaan. Maisemat toki komeat ja tie jyrkkä, 1.9 TD oli alkoviautossa ihmeissään. Stellplatz olisi ollut kallis vaan ei ollut ketään myöhäistä tulijaa ja aikaista lähtijää rahastamassa.

--- Lainaus päättyy ---
Me jätimme vaunun suosiolla alas. Siinä  kilometri Italian rajalta on Camping ja Toinen olisi ollut Samnaun tienhaarassa melkein, sen joen rannalla. Olihan siellä maisemat ja krääsää myynnissä. Kaduilla näkyi kyllä kaikkea muutakin mukavaa.

EMV:

--- Lainaus käyttäjältä: kahtaenvaihda - 25.09.2011     kello 14:24 ---Me jätimme vaunun suosiolla alas. Siinä  kilometri Italian rajalta on Camping ja Toinen olisi ollut Samnaun tienhaarassa melkein, sen joen rannalla. Olihan siellä maisemat ja krääsää myynnissä. Kaduilla näkyi kyllä kaikkea muutakin mukavaa.

--- Lainaus päättyy ---
Lambolla olitte liikenteessä?  ;D

kahtaenvaihda:
Ei sillä oikein vaunua taida vetää mikäli ymmärrän. Paukkuja kyllä riittäisi siihenkin, muuten vähän onneton kyseiseen tarkoitukseen  :-\

Alan:
Pitää palata tänne omaan ketjuun.

Nyt näyttäisi siltä, että Venetsiaan ajan Punta Sabbioneen eli sinne särkälle, laguunin suulle, kuten toisessa ketjussa mainittua. Perheen lennätän Venetsiaan (ei maksa paljon Air Balticilla), siellä kaksi täyttä päivää. Jatketaan Kroatian rannikkoa alas pyrkien reippaasti Pulan alapuolelle, kun ne maisemat nähtiin kattavasti 2009. Neljässä viikossa sitten Kroatia alas, lautalla Italiaan ja siellä onkin sitten auki, miten ajellaan, mutta eiköhän hetki itärannikkoa katseltuamme suunnata Napolin seudulle, sieltä Rooman laitamille käymättä keskustassa ja Toscanan parin kohteen kautta Milanoon. Napolin jälkeen tiet ovat nopeita eikä matkaakaan siitä kun yksi 1000 km. Pitäisi ihan mukavasti matkailuautolla ehtiä, kun ei ole tarkoitus jumittua kahta yötä pidemmäksi oikein mihinkään.

Mostarissa yritetään käydään ja Plitvicen kansallispuistossa, sekä Kroatian rannikkoa katsella oikein kunnolla.

Milanosta kotiin jussin jälkeen ja auto jatkaa seikkailuja Suomeen eri komennossa.

88k5:
^
Mielenkiinnosta napsin reitin mapsiin.. about, jotta saisin käsityksen minkälainen lenkki on "Adrianmerenkierto", vajaat 3.000 km ;)
Päälle vielä Italiaan ja takas..


Mistä Italiaan tuo lauttamatka: Albanian Durres, Kroatian Dubrvonik vai vieläkin alempaa - Kreikka ? Onko arvokaski?

Minkälaista seutuna ylipäätään tuo Italian itäranta - tiheämmin asutettua.. Ajatus on ollut käydä, mutta Veronaa ja Venetsiaa alemmas ei ole tullut käytyä.  :-[  Pohjois-Italia tuttua..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta