Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Italiaan 16.5 - 24.6.2012

(1/40) > >>

Alan:
Edit 29.2.2012: Tuli ohjelmanmuutos, Balkan siirtyy todennäköisesti ensi vuoteen tai seuraavaan. Tänä vuonna kierretään Italia ympäri ihan käytännön syistä, sillä olen osan ajasta onnekkaan sattuman ansiosta töissä siellä. Jätänpä Kroatia ym. jutut tähän, ovat sitten valmiina seuraavaan kertaan.

------------------
Tuonne suunnataan, aikaa 4,5 viikkoa päättyen juhannukseen. Takaisin lennetään halvalla jostain, ehkä Triestestä, Wienistä tai Bergamosta, ja auton ajaa Suomeen samalla lennolla saapuva luottomies, entinen matkailuautoilija, saaden samalla itselleen mukavan kesälomareissun.

Käyty on 2009 pohjoisessa, eli viikko oltiin Umagissa. Pulaa etelämmäs ei silloin kerennyt. Tarkoitus olisi pääosin keskittyä Kroatiaan käyden aluksi Venetsiassa, mutta muuten suunnitelma on hyvin avoin. Ajatuksia reitistä sun muusta, hyvistä alueista jne. kuulisi mielellään. Toki stellplatzeja käytetään jos niitä löytyy. Dubrovnikissa ja Mostarissa nyt ainakin käydään.

kahtaenvaihda:
Niistä ei paljon puskia löydy  ;) Ei taida sulle jäädä matkatuliaisia kun autos toiselle annat, no onpahan heillä hyvät drinkit  ;)

Alan:
^

Luovuttamisen ehtona on meidän tuliaisten kotiinkuljetus takatallissa ja noin 10 olutlaatikon hankinta Easymarkedista satamassa.  ;D

Puskassa ei ole juurikaan tarkoitus yöpyä. Stellplatzeista Kroatiassa ei mitään tietoa.

Bavaria:
Tuossa yksi sivusto josta noita löytyy jonkin verran http://www.campercontact.nl/cc_land.php?c=hr

kahtaenvaihda:
Kerro Alan mihinpäin menossa. Voin jotain vinkkejä antaa. Esim Mostarista ei löydy kuin 1 camping, hieman piilossa sekin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta