Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Käytätkö juomavetenä kulkimen omaa säiliötä vaiko pullovesiä ?

<< < (10/22) > >>

sipu:

--- Lainaus käyttäjältä: Waari -  4.05.2011     kello 23:32 ---Näppärän kokoinen 4l joumavesikannu joka on erittäin kapea, löytyi Tokmanista ja Motonetista jotain Aqva veden puhdistustippoja pullo, sekä vesisäiliön puhdistus ja desinfiointi aine joka myös on nestemäinen.
Juomavesi astiasta ja käyttövesi säiliöstä.

--- Lainaus päättyy ---


joo meil on samanmoinen ja aika äkkiä vesi siin lämpenee .. käytän sitä myös kylmälaukussakin , mut jotenkin se on hakalaa niin .. tuolaista kuolaan ... mut toi hinta pistää vielä miettimään... kyllä nois ainakin kuuma pysyy kuumana siitä on kokemusta niin uskoisin et kylmänäkin yht hyvin kylmän ...niin tuon hinta oli 69 e ...ja vetosuus 9l ...jos joku löytäähalvemmalla niin linkkiä kiitoooooooooooos  :) :) :) :)

Vaeltaja:
Auton raikasvesisäiliön vettä käytämme talousvetenä. 15 litran kannussa olevaa vettä käytämme ruoka/kahvi vetenä. Ruokavettä kannussa kuljetamme mukana arviomme mukaan 2-3 päivän tarpeisiin tarvittavan määrän.
 

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: sipu -  5.05.2011     kello 11:28 --- joo meil on samanmoinen ja aika äkkiä vesi siin lämpenee .. käytän sitä myös kylmälaukussakin , mut jotenkin se on hakalaa niin .. tuolaista kuolaan ... mut toi hinta pistää vielä miettimään... kyllä nois ainakin kuuma pysyy kuumana siitä on kokemusta niin uskoisin et kylmänäkin yht hyvin kylmän ...niin tuon hinta oli 69 e ...ja vetosuus 9l ...jos joku löytäähalvemmalla niin linkkiä kiitoooooooooooos  :) :) :) :)

--- Lainaus päättyy ---
Mulla 5 litran juotavaksi tarkoitettu kertakäyttökannu jääkaapissa. Viimeksi ostin Lidlistä. Ei se lotrausvesikään (40 L) kovin lämpöiseksi tuppaa tulemaan. Nämä riittää pieneen talouteen.

Kaija:
Meillä käytetään säiliön vettä kyllä hampaiden pesuun, mutta ei juotavaksi.
5 litran kanisterissa kulkee kahvinkeittoon ja sellaiseen tarkoitettu vesi.
Ja jos vettä juodaan sellaisenaan, se on Lidlin kivennäisvettä. Pullo on aina käden ulottuvilla eli huoneenlämpöisenä.  :)

HiTec:
Auton omassa säiliössä se läträysvesi mitä menee tiskaamiseen ja pesuihin. Kaikki elintarvikevesi kulkee erillisessä kanisterissa = helppo myös pestä tarvittaessa 8)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta