Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Käytätkö juomavetenä kulkimen omaa säiliötä vaiko pullovesiä ?

(1/22) > >>

sipu:
meillä on juomsavetenä omaa kaivovettä 4l pönikässä ja sit sitä täytellään mis milloinkin  ,mut huono puoli on se ,et se lämpenee aikas äkkiä ...nyt katselin motonetis sellasta termospönikkää jossa oli aika iso korkki siitä vois vaik sujauttaa  kylmäkallen sin säiliiön ja näin ois vesi kylmempää pidempäänkin ,mut se pönikkä maksoi 30 e likimain ..viel jäin miettimään ,joskos tuurist löytyis halvemmalla tuon tyylinen .. onkos teitil tuollainen termossäiliö ja miten se on toiminut käytös vai juotteko ihan sielt hanast tulevaa vettä suoraan omist säiliöist?

Dorotea:
Vaunun omasta säiliöstä on juotu yli 36v. eikä ongelmia ole tullut. Toisissa irtokannut, toisissa kiinteät säiliöt.
Jos kylmänä sen haluaa, niin jääkaappiin sitten vesi tiiviiseen astiaan.
Nykyisessä vaunussa vesi pysyy yllättävän viileänä omassa säiliössä. Toki sinne ei laiteta kuin noin 10 l. kerrallaan, vaihtuu riittävän usein. Ja aina kunnallista hanavettä. Se on ehdottomasti parasta säilyvyyden kannalta.

Arska-k:
Meillä kulkimen oma säiliö on muuna käyttövetenä, juomavettä varten 10 litran "tonkka" jolla oma hana altaan reunalla.

ihaa:
Eka vuonna eli -08 raitisvesisäiliössä olevaa vettä käytettiin pesuvetenä ja juomavesi oli viiden litran kannussa mutta sitten keväästä -09 lähtien infon puheista rohkaistuneena ollaan vesi juotu auton raitisvesisäiliöstä, tosin se vesi on ollut kotimaista, en tiedä sitten uskaltaako ulkomailla enää niiden vettä juoda.

Ossi66:
Meillä ruokavesi on Tupperwaren noin 5 litran vesiastiassa ja juomavesi Tuppervaren tiiviskantisessa kannussa jääkaapissa. ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta